Samostalno upravljanje sadržajem | DarkNova

Samostalno upravljanje sadržajem

Posted by in on Mar 23, 2015

CMS - Samostalno upravljanje sadrzajemAko želite nešto uraditi kako treba onda je najbolje da to učinite sami. Koliko ste puta u životu izgovorili ovu rečenicu ili barem pomislili na njezinu tvrdnju. Samostalno upravljanje sadržajem i svojom web stranicom je svakako nešto što će vam biti od iznimne koristi.

Stvar je u slijedećem, željeli biste objaviti odličan članak, postaviti neku novost, informaciju, najaviti akcije i popuste ili samo promjeniti, nadodati adresu, telefon na svojoj web stranici ali za to morate kontaktirati svojeg web developera koji će vam tu uslugu skupo naplatiti i pustiti vas da čekate danima.

DnWdDesigns izraditi će Vam besplatnu web stranicu i postaviti sustav koji će vam omogućiti da sve izmjene i postavke na Vašim web stranicama radite samostalno u svakom trenutku kroz korisničko sučelje koje je zaštićeno lozinkom.

Za korištenje nisu potrebna nikakva tehnička predznanja i ukoliko se snalazite sa slanjem emaila, garantiramo Vam da ćete se snaći i ovdje.

Napredni WYSIWYG editor

Napredni WYSIWYG editor, čije je sučelje vrlo intuitivno i podsjeća na MS Word, omogućit će vam brzo i efikasno ažuriranje sadržaja na Vašim web stranicama bez da ovisite o web developeru. Zatražite izradu besplatne web stranice i samostalno upravljanje sadržajem bit će vam nadohvat ruke.

WYSIWYG editor

Na raspolaganju imate sve popularne opcije kao što su boldani tekst, italic, underline, centriranje teksta, promjena fontova, boje teksta i sl. No, najbitnije je to što ćete zahvaljujući CMS-u imati čitavu stvar pod kontrolom.

 

Naručite web

Postanite član!

Neprocijenjive informacije nadohvat ruke

Pretplatite se na naš "Newslewtter" i primajte kvalitetne i neprocjenjivo vrijedne informacije vezane uz izradu web stranica direktno u vaš sandučić.

Uspješno ste se upisali na listu!

Učinite mi uslugu

Podijelite ovu stranicu s vašim prijateljima!

Follows