Višejezičnost | DarkNova

Višejezičnost

Posted by in on Mar 25, 2015

VišejezičnostVišejezičnost web stranica od iznimne je važnosti za Vaš posao. Dodavanjem prijevoda na Vaše web stranice još više proširujete vidljivost i predstavljate se cijelom svijetu sa kvalitetnim višejezičnim internetskim stranicama.

Stoga ako poslujete van granica Hrvatske i imate kupce za svoj proizvod iz okolnih država Vašim web stranicama potrebna je multijezičnost.

U sklopu ponude izrade besplatne web stranice uključena je i višejezičnost. Odaberite jedan jezik po želji i Vašu web stranicu opremiti ćemo vrhunskim dodatkom ( pluginom ) koji će vam omogućiti dodavanje više jezika prema Vašim žaljama i potrebama.

U postavkama korisničkog sučelja moći ćete definirati koje jezike želite. Promjenu jezika na Vašim web stranicama posjetitelj će izvršiti klikom na zastavicu jezika. Dodatak ( plugin ) i dodatan jezik po Vašoj želji postaviti i podesiti ću Vam ja u sklopu servisa besplatne web stranice. Stoga odmah zatražite besplatnu izradu višejezične web stranice.

Naručite višejezičnu web stranicu

 

 

Žašto mi treba višejezična stranica?

Imate kvalitetan proizvod kojeg promovirate i prodajete putem online-trgovine. Online prodajom možete obrisati teritorijalne granice samo ako Vaše web stranice koriste višejezičnost odnosno izrađene su na način da uz hrvatski kao glavni jezik na stranicama nude opciju nekoliko svjetskih ili barem engleski jezik.

Višejezicnost web stranica

Ulaskom Hrvatske u EU poduzetnicima je pružena prilika širenja na tržište Europske unije. Ako do sada još niste svoje web stranice preveli na više jezika krajnje je vrijeme da to učinite. Tržište EU izuzetno je veliko i stabilno tržište sa visokom platežnom moći građanai postavljanjem na internet stranice 4-5 najzastupljenijih europskih jezika (Engleski, Njemački, Francuski, Talijanski, Španjolski) na svoje web stranice mogli biste postati konkurentni na gotovo cjelokupnom tržištu EU.

Naručite web

Postanite član!

Neprocijenjive informacije nadohvat ruke

Pretplatite se na naš "Newslewtter" i primajte kvalitetne i neprocjenjivo vrijedne informacije vezane uz izradu web stranica direktno u vaš sandučić.

Uspješno ste se upisali na listu!

Učinite mi uslugu

Podijelite ovu stranicu s vašim prijateljima!

Follows