Kako da započnem | DarkNova

Kako da započnem

Kako do prava na besplatnu web stranicu

Korak prvi

Kompanija o kojoj je riječ i s kojom poslujem već više od pet godina bez i jednog problema zove se SiteGround. SiteGround je broj jedan servis za web stranice koje rade koristeći WordPress CMS sustav i službena su preporuka WordPress-a kao hosting poslužitelja. SiteGround je brz, pouzdan i ima pouzdanu i brzu službu za korisnike.

Ovo nije jedina hosting kompanija s kojom sam poslovao u proteklih sedam godina, ali su jedina hosting kompanija koju koristim gotovo pet godina i nemam nikakvu namjeru to promjeniti. Osim što su pouzdani, brzi, jednom riječju, najbolji, prilikom kupnje hosting paketa dati će vam domenu ( ime Vaše web stranice ) potpuno besplatno i tako Vam uštedjeti oko 100 kuna.

VELIKIH 40% popusta ostvarit ćete ako odaberete opciju kupnje hosting paketa na dvanaest mjeseci - na taj način dobivate od SiteGround-a svoju domenu besplatno, a od mene besplatnu web stranicu. Ako trebate pomoć pri kupnji slijedite ovaj korak po korak vodič.

SiteGround

Što čekate!? Kupite SiteGround Hosting i Besplatnu Domenu Odmah!

Što sve dobivate

  • CMS
  • Višejezičnost
  • Osnovna struktura stranice
  • Napredne funkcionalnosti
  • SEO optimizacija
  • Tehnička podrška

Korak drugi

Nakon što ste obavili kupnju ( u slučaju da trebate pomoć prilikom kupnje slobodno me kontaktirajte ) i postali sretan vlasnik hosting paketa i domene slijedećih dvanaest mjeseci, vrijeme je da Vam izradim najbolju web stranicu na kojoj će Vam vaša konkurencija zavidjeti.

A kad im još napomenete da ste web stranicu dobili gratis!

Usput, hvala što ste odabrali SiteGround, najbolju hosting kompaniju na svijetu, i osigurali mi proviziju. Nećete požaliti!

Unesite svoje cijenjeno ime i email u priloženu formu. Nakon toga možete u vrlo kratkom roku očekivati email od mene s nekoliko pitanja kako bismo zajedno mogli započeti proces realizacije Vaše web stranice.

Korak treći

U trećem koraku sve potrebne informacije za izradu Vaše web stranice su prikupljene i sve što Vi sada trebate raditi je opustiti se i prepustiti sve brige oko izrade web stranice meni.

Vaš hosting paket i web stranica biti će podignuti i funkcionalni unutar 3-5 radnih dana. Nakon toga e-mailom ćete dobiti korisničko ime i lozinku za svoju web stranicu i uputstva kako ih promijeniti radi sigurnosti.

Podaci koji se distribuiraju putem mailova mogu biti presretnuti te Vaša web stranica na taj način može biti kompromitirana pa je stoga uvijek preporučljivo koristiti jake lozinke s puno malih i velikih slova isprepletene brojem i znakovima.

Uživajte u svojoj novoj web stranici i želim Vam puno uspjeha u poslovanju.

Unajmite me

Postanite član!

Neprocijenjive informacije nadohvat ruke

Pretplatite se na naš "Newslewtter" i primajte kvalitetne i neprocjenjivo vrijedne informacije vezane uz izradu web stranica direktno u vaš sandučić.

Uspješno ste se upisali na listu!

Učinite mi uslugu

Podijelite ovu stranicu s vašim prijateljima!

Follows