Kako do besplatne web stranice | DarkNova

Kako do besplatne web stranice

Saznajte kako do besplatne web stranice

Posted by in on Feb 22, 2015

U svome poslu često nailazim na ljude koji imaju potrebu za jednostavnim reprezentativnim web stranicama. No, ili nemaju vremena uz sve obveze koje moraju odraditi ili jednostavno ne znaju odakle započeti. Uglavnom su vrijeme i neznanje dvije velike prepreke koje sprečavaju poduzetnike da izrade vlastitu web stranicu.

 

Kako do besplatne web stranice

 

Kad malo bolje razmislim nije to ni toliko jednostavno. Da biste postavili web stranicu potrebno vam je malo znanja iz svega. Morate znati nešto malo o programiranju, FTP vezi, bazama podataka, cPanelima, NS-ovima, DNS-ovima, dizajnu i sve to samo da biste mogli postaviti jednostavnu web stranicu.

Naravno, Vi to sve možete naučiti i uraditi sami. A što je s vremenom? Što mislite koliko će Vam sve to zajedno oduzeti vremena?

Što sve dobivate

  • CMS
  • Višejezičnost
  • Osnovna struktura stranice
  • Napredne funkcionalnosti
  • SEO optimizacija
  • Tehnička podrška

Sada se sigurno pitate kako je moguće sve to dobiti potpuno besplatno?

Ako nekako i uspijete postaviti web stranicu još uvijek Vas čeka stotinu opcija i funkcionalnosti koje treba postaviti i konfigurirati da bi ta Vaša web stranica bila postavljena kako treba. Stoga sam odlučio pružiti pomoć sa BESPLATNIM WEB SERVISOM svima Vama koji trebate web stranice za svoj posao i tako Vam skinuti veliki početnički teret postavljanja web stranice s leđa.

Besplatno postavljanje WordPress CMS sustava i sve tehničke trčkarije postati će moja briga, a Vama će ostati vrijeme da se fokusirate na bitne stvari u Vašem poslovanju.

I konačno, zašto je besplatno?

Svaka web stranica treba hosting i domenu. Da biste ostvarili pravo na besplatnu web stranicu Vi ćete morati kupiti hosting paket od kompanije koju Vam ja preporučam. To je razlog zbog kojeg ja nudim besplatnu izradu web stranica. Hosting i domenu ionako morate kupiti, pa zašto onda ne bi kupili ono što je trenutno najbolje na tržištu. Ipak, za vašu tvrtku ili obrt želite samo najbolje.  Je'l tako ?

Prilikom kupnje hosting paketa domenu ćete odabrati sami ( a nju ionako, baš kao i hosting, trebate kupiti ) i neće Vas koštati ništa, jer hosting kompanija koju ja preporučam daje ih besplatno ( .hr domena nije u ponudi ali postoji mogućnost dobivanja besplatne hr domene).

Nakon što kupite hosting ja ću biti nagrađen od strane te kompanije s malom provizijom a Vi ćete dobiti pouzdan hostingbesplatno postavljanje web stranice s predefiniranim funkcionalnostima i opcijama o kojima možete pročitati više u gornjem izborniku pod "Što sve dobivate".

To je razlog zašto je moja usluga izrade web stranica potpuno besplatna a ujedno i razlog što mogu svojim znanjem i iskustvom pomoći Vama u izradi besplatne web stranice koja bi inače, u prosjeku, koštala između 3000kn - 5000kn.

Kako da započnem ?

Postanite član!

Neprocijenjive informacije nadohvat ruke

Pretplatite se na naš "Newslewtter" i primajte kvalitetne i neprocjenjivo vrijedne informacije vezane uz izradu web stranica direktno u vaš sandučić.

Uspješno ste se upisali na listu!

Učinite mi uslugu

Podijelite ovu stranicu s vašim prijateljima!

Follows